Ceaiul acesta minunat se face astfel: se storc 2 portocale, se pune o lingura de miere, 2 pahare cu apa, se pune pe foc, cum clocoteste, se ia ibricul si se toarna in ceainic si se bea insotit de biscuiti moldovenesti (de la Bucuria) si totul pare mai moale, mai cald, mai pe indelete.
Ce frumoasa pisica ai!!!! Chiar daca nu mi-e foame acum tot as incerca un sandvis, asa bine arata.
Multumesc pentru Shuba – e un motan fain, ceaiul f. bun dar mai mult mi-a placut ceainicul!
Cat e de draguta! Eu sunt o mare iubitoare de pisici!
Multumesc, Laura. Mie nu-mi placeau pisicile pana sa-l cunosc pe el (pe motan) acum toate mi-s dragi.
Toate-mi plac si aici: pisic, ceainic, sandvisuri! :X
Anca, te invidiez pentru pisoi! E super. Pana una-alta, eu participai la o provocare. Daca ai timp si dispozitie, te invit!
Maria multumesc. Admir ce faci, mi se pare atat de greu si frumos sa faci un blog care sa nu fie despre tine si totusi intr-un mod atat de subtil si sublim sa fie:)
Superbe poze!
Multumesc, Adelina!