Taniusa ne gazduieste jurnalele
Ma gandesc: sa fiu mai harnica in ce priveste timpul meu si al Ilincai
Citesc: In padurile Siberiei si Medicina-nutritie-si-buna-dispozitie, ambele foarte bine scrise
Ce mai mesteresc: ud in fiecare zi:))
Azi: …
Imi place:
singuratatea de buna voie
unghiile de la picioare date cu oja
tunsoarea mea bob
pisica mea perfecta
drumul spre casa cu Ilinca
prajiturile de pe vremea mea
marea, marea, marea
Saptamana care a trecut: a fost foarte intortocheata si grea cumva
Un citat: “Luxul nu este o stare, e depasirea unui prag, a acelei limite, dincolo de care, brusc, dispare orice suferinta”. In padurile Siberiei
O melodie: azi s a maritat in Grecia sora unei prietene din copilarie. De cate ori intram la ele in casa, zilnic, dupa ce mi scriam, invatam…incepea o telenovela care avea urmatoarea coloana sonora. Nu stiu cum se numea filmul, dar coincidenta face ca am reauzit cantecul ieri intr un magazin:)
O imagine:
🙂 frumos!
🙂
Te-ai tuns, bobul e una din tunsorile mele frerate.
Ce sos ai facut la sparanghel? Imi plac farfuriile tale cu gainuse, sunt simpatice.
Ce e in ultima poza?
Mie mi place bobul pentru ca e comod:). La sparanghel pun numai ulei sare si zeama de lamaie. Aia alba e branza moale pe care o bag in cuptor cu usturoi si uneori daca am vin:)).
Sunt masline din copac pe care le tin in saramura si le tot schimb apa cu sare pana s mancabile. Mi a dat o colega care face asa, sunt minunate ale ei:)
Incearca reteta asta de dulceata, http://www.emikodavies.com/blog/rose-petal-jam/ Eu am facut-o de doua ori si iese minunata. Ce fac eu in plus, las zaharul putin mai mult sa fiarba decat spune ea in reteta, si petalele nu mai mult de 20 minute. Mie imi plac sa fie mai cruncy asa. Referitor la tigaia aia, da era vorba de tigaia de fonta emailata sau nu, eu am si emailate si simple. Se ung cu putin ulei dupa ce le speli si le ususci, si e important sa nu lasi apa pe ele. Eu mai am ceva ce ii zice dutch oven , o gramada de mancaruri fac in ea, se foloseste si pe soba si in cuptor daca pui sarmale sau pui cu ierburi la cuptor sau friptura… tot de fonta e si ala. Aveti grija de voi! Pa 🙂
Am zis sa-ti spun, din nou, ca te citim cu mare drag si parca nu e frumos sa ne bucuram si sa nu zicem nimic.Sa ai o zi frumoasa!Big hug!Mihaela
Buna,draga Anca! Faci mereu cate ceva frumos si inca o data ma bucur ca nu ai inchis blogul si esti aici cu noi. Lumi
Mmm… cirese coapte, iasomie inflorita, petale de trandafiri!!! Cred ca e cel mai inmiresmat moment al anului.
Imi place tare mult mica voastra familie si coltisorul de rai in care locuiti!
Va citesc mereu cu mare drag, pentru ca povestile noatre sunt oarecum similare.
Imbratisari si "La multi ani!",anticipat, Ilincutei pt. 1 Iunie!
fain fain fain!!! Blogul tau e o inspiratie!!!!!! Voi sunteti o inspiratie!!!!!!!!!!!
Buna Anca :). Si eu urmaresc paginile tale cu multa placere, de cativa ani. Iti multumesc mult ca impartasesti cu noi franturi de viata, minunate prin faptul ca sunt simple si traite simplu de tine si de fiica ta. Dar sunt atat de colorate si de pline de viata! 🙂
Eu si familia mea, adica sotul meu si fiica noastra, care are 8 ani, ne mutam din Bucuresti in Iasi. Sotul meu a inceput munca acolo, deja, iar eu ma voi muta impreuna cu Ileana dupa terminarea scolii.
Intrucat nu cunoastem pe nimeni in Iasi, iar pe tine simt ca te cunosc putin deja, si pentru ca tu ai deja o fiica de varsta apropiata, as vrea sa te rog, sa-mi dai voie sa iti pun din cand in cand cate o intrebare despre Iasi (cum ar fi, de exemplu, unde as putea sa o dau pe Ileana sa faca cursuri de inot).
Iti multumesc mult de pe acum!
Alina
Desigur, poti sa mi scrii pe anca.ivan99@yahoo.com.
Eu am fost la Oxygen Galata si la Hill Center Bucium. Este un instructor care mi place tare si la care vreau sa o duc pe Ilinca in vacanta:Florin Sabaiduc.
Fete dragute, va simtim lipsa, sa stiti!Sper ca aveti zile tihnite si va bucurati de vara!Big Hug! Mihaela
Mersi tare mult! 🙂
Zic sa va mai spunem o data ca ne e dor de voi! Sunteti bine?mihaela